Instagram Photo Diary December 2017

Instagram Photo Diary December 2017

Instagram Photo Diary December 2017

De laatste Instagram Photo Diary van dit jaar! Nog een paar daagjes en dan luiden we 2018 in! Ik kan niet wachten, maar eerst neem ik jullie mee in mijn  Instagram Photo Diary December 2017.

Instagram Photo Diary December 2017

De hardnekkige mist inspireerde me om in mijn fotoarchief te duiken en mistige foto’s van Amsterdam op te zoeken / Uitzicht vanuit huis in de mist / Een gezellig bloemenwinkeltje / Het weer vroeg om warme pantoffels! / Een trui die me op het lijf is geschreven 🙂 / Ik ging sinds tijden weer eens naar de bioscoop naar de klassieker Murder on the Orient Express. Ik vond het een goede verfilming, al blijft de film met “de” Poirot toch het best! (naar mij mening :))

Instagram Photo Diary December 2017

Ik deed kerst inspiratie op in het tuincentrum. Zo gezellig allemaal. Vooral de frozen blauwe bessen vond ik heel mooi!

Instagram Photo Diary December 2017

De rode bessen takken zijn ook mijn favoriet dit jaar / Ik knutselde kerst stillevens in elkaar. Weer eens wat anders dan de klassieke kerststukjes / Goude macarons. Ze waren heerlijk! / Kerstversiering buiten het centraal station van Rotterdam / De Eiffeltoren mag niet ontbreken in onze kerstboom!

Instagram Photo Diary December 2017

En ik relaxde deze maand met een heerlijk plaid, boeken, potten thee en een croissant toen ik geveld werd door een hardnekkige verkoudheid. Gelukkig gaat het weer beter!

Hoe was jouw maand?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary December 2017

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.