Instagram Photo Diary April 2018

Instagram Photo Diary header 2018 1 - Instagram Photo Diary April 2018

Instagram Photo Diary April 2018

April was een prachtige maand waarin ik me veel beter voelde dan de afgelopen maanden. Het weer kreeg een zomers karakter en ik begon af te tellen naar mijn vakantie. Lezen jullie mee in  mijn Instagram Photo Diary April 2018?

Instagram Diary April 1 - Instagram Photo Diary April 2018

Als je een blik werpt in mijn kledingkast, dan overheersen de witte blousjes. Ik kan deze ook bijna nooit weerstaan in de winkels haha / Een prachtige art nouveau appartementencomplex in Parijs waar ik een artikel over schreef / Le Marais in Parijs is een van mijn favoriete wijken. Al die leuke vintage winkeltjes en boetiekjes, je raakt er gewoon niet op uitgekeken / Een flatlat in Parijse stijl! De tas in jaren 20 stijl komt bij Topvintage vandaan.

 

Instagram Diary April 2 - Instagram Photo Diary April 2018

Deze maand ontdekte ik de Immune Support thee van Lipton en is een van mijn favoriete theesmaken van dit moment. Een lekkere frisse thee met Vitamine C toevoeging / Ik las deze maand “Het Gorgeous”, de 21 dagen style guide. Een aanrader als je aan je eigen stijl wilt werken! / Ik kocht deze joggerstyle broek bij Esprit. Dit is een van mijn favoriete zomerlooks / Nog een flatlay Parijse stijl 🙂

 

Instagram Diary April 3 - Instagram Photo Diary April 2018

Eindelijk was de lente daar met al haar prachtige bloesembomen! / Ik ontdekte een nieuw cranberry drankje 🙂 / Deze slippers kocht ik vorig jaar aan het eind van het zomerseizoen en gelukkig kon ik ze weer (even!) aan! / We gingen een dagje naar Bataviastad en genoten van de appel madeleine (rechts).

Favorieten van April

Boek: geen boeken gelezen deze maand
Gerecht: BBQ!
Drankje: Verse gemberthee
Kledingstuk: Mijn nieuwe roze Esprit jas
Beauty: nog steeds de dag- en nachtcrème van de Lidl
Tijdschrift: Leven in Frankrijk
Best gelezen artikel: Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas
Gekocht item: Nieuwe bloesjes van de H&M
Serie: Mr. Selfridge op Netflix (nog steeds!)
Uitje: Koningsdag in Utrecht
Quote: Carpe diem!
Bloem: Witte roos

 

Wat was jouw leukste moment in april?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary April 2018

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Wat een mooie foto’s! Ik ben ook gek op vintage en zou zo graag nog eens terug willen naar Parijs! Ook leuk om je favorieten van de maand als lijstje erbij te zetten. Ik vind het altijd leuk als blogartikelen persoonlijk worden gemaakt. Je site en je logo zijn echt leuk trouwens! Aan wat voor boek werk jij nu? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.