My Happy Parisian Moments #2

My Happy Parisian Moments #2

My Happy Parisian Moments #2

During the Summer months, I will share each Friday my happy Parisian moments which I experienced during my city trip to Paris in June. These three days we filled with only happy moments, so I have enough for eight editions and maybe more 🙂

 1. Waking up with the sun and to know that I have a whole day ahead in Paris
 2. Watching people. Where I am in Paris, I love to do that!
 3. Just strolling around without a plan.
 4. Buying a baguette and eat it sitting along the Seine.
 5. Admiring the window displays in Rue Saint-Honore.
 6. Enjoying steak tartare at a new restaurant.
 7. And taking crème brulee as a dessert, every evening, without guilty feeling.
 8. Sitting for hours in Jardin du Luxembourg on a Sunday morning.
 9. Making new plans for my next trip to Paris.
 10. Dreaming about living in Paris

What was your happy moment this week?

 

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

12 reacties

 1. Die foto van jou laat ook iets typisch Parijs zien; dat koper op de deuren is altijd zo proper en blinkend. Dat doen wij in Antwerpen niet en het valt me altijd op als ik in Parijs ben..
  Mijn favo moment deze week was toen ik gisterenavond de deur toe trok op het werk want dat was de start van 5 weken vakantie 🙂 !

 2. Heerlijk zeg om zo vol in de Franse cultuur te duiken. Parijs is ook zo magisch mooi. Een van mijn happy moments is dat ik het product – dat ik al heel lang wil gaan laten maken- heb laten ontwerpen. Ik vind het zo rete spannend want het kost mega veel geld maar ik ga ervoor 🙂
  Kim recently posted…Mijn grootste uitdaging als ondernemerMy Profile

 3. Wat een leuke lijstje weer. Mijn oog viel meteen op de mooie blauwe deur; je zal er maar wonen!

  Dat doe ik ook altijd, op vakantie elke dag een favoriet dessert nemen. Bij mij is dat meestal chocolade-ijs of een coupe met aardbeien. Maar heb je er al eens aan gedacht om zelf crème brulée te maken? Ik heb het zelf ook eens gemaakt en het is niet zo moeilijk. Oké, misschien smaakt het niet zoals in Parijs ;), maar een stukje Frankrijk in je eigen keuken is toch ook fijn?

  Ik heb deze zomer al een aantal keer ‘historisch’ gekookt of gebakken, dat maakt me altijd erg blij!
  Josephine recently posted…Streekgerecht: Pruimenvlaai met zelfgeplukte pruimenMy Profile

  1. Ja die deur… ik ben altijd benieuwd wat er dan achter schuilt 🙂 Vroeger maakten we weleens creme brulee maar toen ging de brander stuk en hebben nooit meer een nieuwe gekocht. Leuk dat je historisch kookt! Misschien waag ik me er ook eens aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.