Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Herfstwandeling Mastbos - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Afgelopen zondag hadden mijn man en ik met vrienden afgesproken om een wandeling te maken door het Mastbos. Vandaag laat ik een fotoreportage zien van deze fijne boswandeling.

Een speciaal plekje in mijn hart

Het Mastbos is een bos waar ik al sinds mijn prille jeugd kom en ik vind het een prachtig bos waar ik heel graag kom en een speciaal plekje in mijn hart heeft. We liepen meestal gewoon een rondje zonder plan, maar dit keer had mijn vriendin een uitgestippelde wandeling gevonden van Staatsbosbeheer, het Boswachterspad. We begonnen met een lunch in Café de Kogelvanger, waar ook de wandeling startte. Het leuke aan deze wandeling vond ik de verandering van het bos in deze 7km. Uitgestrekt, meren, velden en heide afgewisseld met een ‘donker’ bos. Het was prachtig weer, koud, maar met zon en een bijna wolkeloze lucht. Een cadeautje!

Het bos in foto’s

Zon door de bomen - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Weids uitzicht Mastbos - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Rode paddestoel met witte stippen - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Paddestoelen op boomstam - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Natuur in Mastbos - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Mastbos meer - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Mastbos meer uitzicht - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Lichtinval bos - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Hulst - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Dennenappel - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Maak jij ook graag een boswandeling?

pinit fg en rect red 28 - Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Wat een gave foto’s! Zo mooi met dat zonlicht! Betis voor mij te ver weg, maar het ziet er schitterend uit. Straks als de takjes wat bevroren zijn is het er vast ook heel sprookjesachtig.

   1. Dank je wel. Jammer dat het te ver is maar mocht je toch een keer in de buurt zijn en tijd hebben, echt een aanrader. En ik wil het zeker eens zien als het echt winter is. Lijkt me zeker prachtig.

 1. Wat mooi! Ik heb een hele tijd vlakbij het Mastbos gewoond en moet heel eerlijk bekennen dat ik het, lekker eigenwijs, jarenlang heb geroepen dat ik het geen ‘bijzonder’ bos vond. Ik kwam als kind altijd in de Oisterwijkse bossen en in de duinen. Maar nu ik niet meer in Breda woon, mis ik het stiekem wel, en jouw foto’s bewijzen wel waarom! Schitterende wandeling zeg!
  Yvonne recently posted…Deze 10 bucketlist ervaringen kun je afvinken in West USAMy Profile

  1. Dank je wel! Wat leuk dat je vlakbij het Mastbos hebt gewoond. Elk bos heeft zo zijn eigen charme toch? Ik ben een keer in de Oisterwijkse bossen geweest en die vond ik ook prachtig!

 2. Ja zeker! Ik ben echt in de afgelopen jaren heel erg van de herfst gaan houden. Ik heb samen met mijn fotografe ook veel in het bos gefotografeerd de afgelopen tijd, en eigenlijk zijn dat toch wel de mooiste foto’s, zo met die warme kleuren. Wat bijzonder dat je hier al van kleins af aan komt, ik kan me goed voorstellen dat dit bos een speciaal plekje in jouw hart heeft.
  bychristiana recently posted…6 Dingen die ik geleerd heb tijdens het opvoeden van onze pomeriaan pupMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.