Fotodagboek mei 2019

Fotodagboek mei 2019

Fotodagboek mei 2019

En weer is er een maand voorbij gevlogen en tijd voor mijn fotodagboek van mei. Kijk je mee?

Mijn maand in foto’s

Fotodagboek mei 2019

Mijn nieuwe Gabor sneakers / een heel lekker broodje met gerookte zalm van de visboer. Eventjes opwarmen in de oven en het genieten kan beginnen! / Dit mooie ornament zag ik bij het tuincentrum. Ik hou ervan! / Ik las een prachtig boek waar ik een review over schreef.

Fotodagboek mei 2019

Een prachtig plekje in Rotterdam waar ik vaak in mijn lunch ga wandelen / Mijn nieuwe posters in mijn schrijfkamertje. Let op, je krijgt nog tot maandag 30% korting op Posters van Posterstore met de code darinanykl30 / Een nieuwe zomertas en espadrilles, nu het weer nog! / Ik ben gek op droogbloemen en probeer ze nu ook zelf te drogen.

Fotodagboek mei 2019

Een dagje uit naar Antwerpen, wat een leuke stad is dat! / Pioenrozen zijn een van mijn favorieten. Het grappige was dat deze geel werd. Dat heb ik nog nooit meegemaakt / Het brocante markt seizoen is ook weer begonnen, Klein Frankrijk. Prachtige  spullen!

Fotodagboek mei 2019

Mijn nieuwe jas van H&M / Ik vind deze doosjes zo leuk! Nu nog verzinnen wat ik er in ga doen 🙂 / Mijn aankoop op de brocante markt Klein Frankrijk. deze geweldige kaptafel. Ik ga deze nog verven en voorzien van een vintage touch / Zelfgebakken bananenbrood.

Favorieten van mei

Boek: Aan de oever van de Seine – Jennifer Robson
Gerecht: Pasta pesto & geitenkaassalade
Drankje: Kurkuma-gember-muntthee
Kledingstuk: all time favorite jeans
Beauty: Nuxe parfum
Tijdschrift: Vogue Living
Best gelezen artikel: wat te doen in Parijs als het regent
Gekocht item: Esprit “Dad” sneakers & witte sneakers van Gabor
Serie: le Foret, La Manta
Uitje: Brocante markt “Klein Frankrijk”
Quote: Old ways won’t open new doors
Bloem: Pioenrozen

Hoe was jouw maand?

pinit fg en rect red 28 - Fotodagboek mei 2019

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.