Fotodagboek mei 2019

joanna kosinska 617513 unsplash 1024x684 - Fotodagboek mei 2019

Fotodagboek mei 2019

En weer is er een maand voorbij gevlogen en tijd voor mijn fotodagboek van mei. Kijk je mee?

Mijn maand in foto’s

Fotodagboek 1 832x1024 - Fotodagboek mei 2019

Mijn nieuwe Gabor sneakers / een heel lekker broodje met gerookte zalm van de visboer. Eventjes opwarmen in de oven en het genieten kan beginnen! / Dit mooie ornament zag ik bij het tuincentrum. Ik hou ervan! / Ik las een prachtig boek waar ik een review over schreef.

Fotodagboek 2 1024x853 - Fotodagboek mei 2019

Een prachtig plekje in Rotterdam waar ik vaak in mijn lunch ga wandelen / Mijn nieuwe posters in mijn schrijfkamertje. Let op, je krijgt nog tot maandag 30% korting op Posters van Posterstore met de code darinanykl30 / Een nieuwe zomertas en espadrilles, nu het weer nog! / Ik ben gek op droogbloemen en probeer ze nu ook zelf te drogen.

Fotodagboek 3 1024x968 - Fotodagboek mei 2019

Een dagje uit naar Antwerpen, wat een leuke stad is dat! / Pioenrozen zijn een van mijn favorieten. Het grappige was dat deze geel werd. Dat heb ik nog nooit meegemaakt / Het brocante markt seizoen is ook weer begonnen, Klein Frankrijk. Prachtige  spullen!

Fotodagboek 4 1024x968 - Fotodagboek mei 2019

Mijn nieuwe jas van H&M / Ik vind deze doosjes zo leuk! Nu nog verzinnen wat ik er in ga doen 🙂 / Mijn aankoop op de brocante markt Klein Frankrijk. deze geweldige kaptafel. Ik ga deze nog verven en voorzien van een vintage touch / Zelfgebakken bananenbrood.

Favorieten van mei

Boek: Aan de oever van de Seine – Jennifer Robson
Gerecht: Pasta pesto & geitenkaassalade
Drankje: Kurkuma-gember-muntthee
Kledingstuk: all time favorite jeans
Beauty: Nuxe parfum
Tijdschrift: Vogue Living
Best gelezen artikel: wat te doen in Parijs als het regent
Gekocht item: Esprit “Dad” sneakers & witte sneakers van Gabor
Serie: le Foret, La Manta
Uitje: Brocante markt “Klein Frankrijk”
Quote: Old ways won’t open new doors
Bloem: Pioenrozen

Hoe was jouw maand?

pinit fg en rect red 28 - Fotodagboek mei 2019

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.