Fotodagboek januari 2019

joanna kosinska 617513 unsplash 1024x684 - Fotodagboek januari 2019

Fotodagboek januari 2019

Een tijdlang heb ik mijn Instagram maandoverzichten met jullie gedeeld. Ik vond het tijd voor iets anders, en heb een nieuwe rubriek in het leven geroepen: fotodagboek januari 2019. Elke maand kunnen jullie dus een dagboekje verwachten van wat ik heb meegemaakt. Lees je mee?

De maand januari, saai?

Meestal wordt de maand januari bestempeld als grijs en saai en dat is ook gedeeltelijk waar. Maar dit keer heb ik januari toch ook anders beleefd. Ik heb de rust genomen die ik nodig had en weekenden niets gepland, waardoor ik meer inspiratie kreeg en ik mij veel beter voelde.

Mijn maand in foto’s

Fotodagboek januari 2019 1 892x1024 - Fotodagboek januari 2019

Heerlijk lui op de bank met een stapel tijdschriften. Ik kan daar echt van genieten / Gerbera’s zijn een van mijn favorieten bloemen / Tijdens mijn lunchwandeling maakte ik deze foto. Het licht was zo bijzonder op dat moment / Met mijn vriendin volgde ik een workshop festival tasje maken. Ik ben heel trots op het resultaat! / Ik las In Paris van Jeanne Damas, waar ik een review over schreef / In Rosada Outlet ging op op de foto met Karl Lagerfeld 🙂

Fotodagboek januari 2019 2 1024x909 - Fotodagboek januari 2019

Mijn Instagram feed van dit moment staat vol met foto’s uit Parijs toen ik daar eind december was / En toen ging het sneeuwen! Ook al ben ik niet zo dol op dit weer, toch heb ik er wel van genoten. Ik vond het wel rustgevend op een bepaalde manier / Brasserie Bardot in Breda is een leuke plek om je even in Parijs te wanen / Een wandeling op mijn vrije dag toen het vroor. Ik hou ervan om dan met mijn camera erop uit te trekken / Een etentje ter gelegenheid van een jubileum en ik koos voor een heerlijke steak.

Favorieten van januari

Boek: In Paris door Jeanne Damas
Gerecht: steak
Drankje: groene thee
Kledingstuk: warme truien
Beauty: bodylotion (met dat vriesweer is het hard nodig!)
Tijdschrift: VT Wonen
Best gelezen artikel: Winter in Parijs | Dag 1
Gekocht item: een jeans en bovenstukken
Serie: nog steeds Velvet, laatste seizoen
Uitje: Breda en Rosada
Quote: Less is more
Bloem: de amaryllis die eindelijk bloeit!

Wat vond jij het leukste in januari?

 

pinit fg en rect red 28 - Fotodagboek januari 2019

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Wat leuk om te lezen wat je de afgelopen maand hebt gedaan! Gerbera’s zijn ook mijn favoriete bloemen 🙂 Dat lijstje favorieten is ook erg leuk om te lezen.
    Ikzelf heb in januari mijn liefde voor bordspellen/gezelschapsspellen herontdekt, dat vond ik denk ik wel het leukste van deze maand.
    Mirjam recently posted…Schrijfdoelen #2 Lifetime bingoMy Profile

  2. Fijn om zo’n overzicht te kunnen zien/lezen 🙂 Ik denk dat mijn favoriete kledingstuk van de afgelopen periode ook een warme trui is. Ik kan niet meer zonder met die koude. Brr. Verder vond ik het voornamelijk leuk om in januari zoveel mogelijk binnen te blijven en te genieten van de sneeuw vanuit mijn luie zetel (met een kopje thee of koffie erbij). Zalig!
    Sarah recently posted…Project S. – Hoe ik gemotiveerd blijf tijdens mijn dieet?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.