Flatlay Friday | Chanel Love

Flatlay Friday | Chanel Love

Flatlay Friday | Chanel Love

Op Pinterest en Instagram kijk ik altijd vol bewondering naar de flatlays die voorbij komen. Ik hou van de compositie ervan en op een kunstzinnige manier de items tot hun recht te laten komen.

Flatlay Friday | Chanel Love
Spiegeltje: Xenos / Make up: Chanel / Kwast: Action / Clutch: by LouLou / Visitekaarthouder: gekregen van mijn man in Nice / Boek: La Parisienne door Ines de la Fressange

Op mijn vrije vrijdag ging ik naar de stad, gewapend met cadeaubonnen die ik op mijn verjaardag heb gekregen. Ik wilde iets moois kopen, iets wat ik niet zomaar koop. Ik belandde bij Ici Paris en liep meteen naar de Chanel make up. Mijn lipstick was bijna op, tijd voor een nieuwe! De lipstick die ik nu heb, is meer glossy, perfect voor de zomer, maar nu de herfst zijn intocht heeft gedaan, wilde iets anders. Een matte lipstick en een iets fellere kleur.

Trouwens, wat vind je van dat schattige kleine spiegeltje? Deze kwam ik tegen bij de Xenos voor nog geen drie euro. Het spiegeltje kun je draaien zodat je ook een uitvergroot beeld hebt (deze gebruik ik liever niet haha).

Flatlay Friday | Chanel Love

Daarnaast zag ik nog een blus in stick variant. Mijn wangen kunnen wel wat kleur gebruiken. De medewerkster heeft de blush bij mij opgedaan met een kwast, zodat je deze goed kunt uitvegen voor een naturel look en ik was verkocht.

Enthousiast heb ik de winkel weer verlaten en gebruik de make up met heel veel plezier.

Wat vinden jullie van deze make up? Wat is jullie favoriete make up merk?

BewarenBewaren

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. Oh zo cute! Schattige foto’s. Het spiegeltje is zo snoepig. En de lipstick mooi. Daar zou ik ook mee lopen. Zelf gebruik ik gewoon de budget merken, zoals essence en catrice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.