Fashion Notes | Mijn aankopen uit de Winter Sale

untitled 1024x478 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit de Winter Sale

Fashion Notes | Mijn aankopen uit de Winter Sale

Ja, de maand December bestond niet alleen uit het vieren van Kerst en Oud & Nieuw, maar ik ben een aantal keren de stad in geweest, op zoek naar leuke kleding in de sale. In deze blog laat ik mijn aankopen uit de Winter Sale zien.

De Sale periode

Eerlijk gezegd, is het shoppen in de sale niet altijd leuk. Er heerst chaos in de winkels, het is druk en even op je gemak rondsnuffelen is er haast niet bij. Toch heb ik me eraan gewaagd en ben op tijdstippen gegaan dat ik dacht dat het wel rustiger zou zijn. Deels ben ik daarin geslaagd :). En hoe leuk is het eigenlijk om items op de kop te tikken die je toevallig vindt? Dat zijn altijd mijn beste aankopen.

No buy month

Voor mijzelf heb ik nu een “no buy month” ingesteld qua kleding. Ik heb genoeg kleren in de kast hangen en ik wil proberen wat kilo’s kwijt te raken, dus het is verstandiger om nu geld te sparen om straks nieuwe kleding te kopen. Ook zal ik, als ik wat kilo’s ben kwijtgeraakt, weer de kleding aan kunnen, die nu achterin de kast ligt, omdat ik ze nu niet pas. Een extra trigger voor mij, om goed mijn best te doen en de taartjes en snacks te laten voor wat ze zijn.

Ik ga mijn levensstijl aanpassen, die ik jaren geleden heb geleerd bij de diëtiste. In een artikel dat ik a.s. woensdag zal posten zal ik daar wat dieper op ingaan.

Voor nu laat ik jullie eerst zien wat mijn aankopen uit de Winter Sale zijn.

Mijn koopjes uit de sale

Collage Winter Sale - Fashion Notes | Mijn aankopen uit de Winter Sale

V.l.n.r.: Canvast tas van Karl Lagerfeld / Zwart bikerjack (M&S Mode / Trui met blouse eraan vast van Peek & Cloppenburg / Trui van Esprit / Kaki shirt met Eiffeltorentjes van Vila / Witte basic coltrui van Peek &Cloppeburg / Blauwe broek van Esprit & Ruitjes broek met omslag van H&M / Grijze trui met blouse eraan vast van H&M

Het zwarte bikerjack was echt een aankoop waar ik zomaar tegenaan liep. Ik ga eigenlijk nooit naar M&S mode maar ik liep langs de etalage en een paspop had deze jas aan. Het was liefde op het eerste gezicht :). Gelukkig hing mijn maat er nog! Zo heb ik nog even door de winkel gelopen en toch wel wat leuke kledingstukken zien hangen. Het shirt met de Eiffeltorentjes is natuurlijk echt iets voor mij 🙂 en ik ben dol op de trend dat de blouse vast zit aan de trui zodat ik geen gehannes heb dat het niet goed zit.

Dit waren mijn aankopen uit de sale.

Heb jij nog iets in de sale gescoord?

 

pinit fg en rect red 28 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit de Winter Sale

Gerelateerde artikelen

18 reacties

  1. Oh, wauw. Zoveel toffe items dat je gevonden hebt. Mooi! Ik ben nog in geen winkel geraakt om te gaan solden-shoppen. Zo jammer. Ik hoop dat het er snel toch nog van komt zodat ik ook nog wat dingen op de kop kan tikken. Succes ook nog met je nieuwe levensstijl!
    Sarah recently posted…Filmtoppers #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.