Fashion Notes | 3 x Maritieme Lichtheid

Image 1 - Fashion Notes | 3 x Maritieme Lichtheid

Fashion Notes | 3 x Maritieme Lichtheid

Esprit is een van mijn favoriete kledingmerken en laatst werd ik geïnspireerd door het thema maritieme lichtheid.

Als je de deuren van mijn kledingkast opent, zie je dat wit en blauw best wel overheersen. Het zijn twee van mijn favoriete kleuren omdat deze zo makkelijk te combineren zijn met andere kleuren die ik toevoeg aan mijn outfits per seizoen, om maar niet altijd in hetzelfde te lopen :). Blauw en wit zijn ook kleuren waar ik mij prettig in voel en mij een zomers gevoel geven.

Ik heb drie outfits samengesteld in het thema maritieme lichtheid. Kijk je mee?

Outfit 1 – Op een zonnig terras

Esprit outfit 1 1 - Fashion Notes | 3 x Maritieme Lichtheid

Outfit 2 – Casual chic

Esprit outfit 2 1 - Fashion Notes | 3 x Maritieme Lichtheid

Outfit 3 – To the city

Esprit outfit 3 1 - Fashion Notes | 3 x Maritieme Lichtheid

Welke outfit zou jij dragen?

 

@copyright foto’s Esprit

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Fashion Notes | 3 x Maritieme Lichtheid

Gerelateerde artikelen

18 reacties

  1. Erg leuk deze outfits! Ze geven inderdaad een zomerse, frisse en ook een wat klassieke uitstraling ๐Ÿ™‚ Ik heb laatst ook een witte en blauwe zomerbroek gekocht. Beetje een uitdaging want ik draag normaal alleen spijkerbroeken! Maar ik wil ook eens wat meer de classy kant op!

  2. Mooi! Ik vind eigenlijk alle drie de outfits tof. Al zie ik mezelf de laatste outfit effectief wel dragen! Zelf draag ik heel vaak zwart, maar probeer ik tegenwoordig wat meer blauw in mijn kast te โ€˜verwerkenโ€™. Die short uit de laatste outfit is nog iets waar ik naar op zoek ben. Ik vind tegenwoordig alleen maar van die super korte shorts in winkels; in zoโ€™n iets langere voel ik mij beter, maar die heb ik dus nog niet gevonden. Ik moet blijkbaar nog eens binnenspringen bij Esprit ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.