Een ode aan zomer 2018

mineral water 1532300 640 1 - Een ode aan zomer 2018

Een ode aan zomer 2018

De zomer van 2018 gaat de boeken in als een van de mooiste, als ik voor mijzelf spreek. Van zo’n zomer die wij hebben gehad, kon ik alleen maar dromen toen ik van de winter stond te blauwbekken op het station. Het was een zomer die ik nooit zal vergeten vandaar een ode aan zomer 2018.

Wat ik allemaal heb gedaan deze zomer

In mei hadden mijn man en ik twee weken vakantie waarvan we zes dagen naar Nice gingen. Het klinkt alweer heel lang geleden nu ik dit opschrijf :). Hier en hier kun je mijn verslag lezen met een hele bijzondere ervaring.

We gingen een dagje naar Amersfoort, wat een leuke stad is dat!

We genoten van onze tuin en toen het heel warm werd, van ons zwembad.

BBQ’en, wijntjes bij zonsondergang, terrasjes, ijsjes….

Een weekend naar Parijs. Lees hier, hier en hier mijn verslag van dit mooie weekend.

Het totale gevoel van ontspannen zijn en geen geplan. De ochtenden in het weekend, begonnen op met een ontbijtje en koffie en zien wat de dag zou gaan brengen. Ik vind het heel fijn bij mijzelf te merken hoe ik hier intens van kan genieten. Enjoy the little things in life.

Summer 2018 1024x343 - Een ode aan zomer 2018

Een zomergarderobe aanschaffen, waar ik  me heel goed bij voel.

Werken aan mijn boek in de tuin. Een betere schrijfplek kon ik me nu niet wensen.

Een dagje naar Amsterdam en genieten van de zomerse sferen daar.

Geen vakantie gepland hebben maar wie weet wat er nog komt…

De antiek- en curiosamarkt in Delft bezoeken en de stad ontdekken.

Een avond op het strand doorbrengen in Hoek van Holland

Nadenken over mijn naderende 40e (!) verjaardag.

Mij niet druk maken om zaken waar ik toch geen verandering in kan aanbrengen. Dat is niet makkelijk, maar het voelt wel beter zo.

Wat was jouw leukste moment van deze zomer?

pinit fg en rect red 28 - Een ode aan zomer 2018

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

6 reacties

  1. Wat heb jij leuke dingen gedaan deze zomer! Wij hadden net toen de mooi weer-periode begon ons huis gekocht en dat vond ik ook zo heerlijk, lekker zitten lezen en werken in mijn eigen tuin! En natuurlijk veel meer leuke dingen doen zoals de stad verkennen 🙂 Dit was inderdaad ook echt mijn meest favoriete zomer ooit! Jammer dat hij voorbij is. Nu maar hopen dat we niet weer zo’n ijswinter krijgen!

  2. Dat klinkt inderdaad als een heerlijke zomer! Wij hebben hier thuis ook enorm genoten van de warmte; echt een topzomer wat dat betreft! (Ok, ik maak me wel wat zorgen over de natuur…)

    Wat ik wel leuk vind aan het najaar is mijn kantoortje weer gezellig maken, nu alle aandacht weer naar binnen verhuist.

    Ik had je trouwens jonger geschat 😉
    Josephine recently posted…Victoriaanse nostalgie en een pratende theepotMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.