Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas

 

10 Moderegels die ik in gedachten houd e1523002014787 - Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas

Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas

In de loop van de jaren is mijn modestijl best veranderd. Ik ben er ook mee bezig dan tien jaar geleden en probeer steeds nieuwe stijlen te ontdekken die mijn lichaam flatteren. Zo lees ik ook veel mode magazines en zijn Instagram en Pinterest mijn grote vrienden op het gebied van mode inspiratie. Maar ik blijf wel dicht bij mij zelf qua modestijl. En om het makkelijker te maken voor mijzelf heb ik een aantal “moderegels”. Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas.

Wat ik altijd in gedachten hou

Ik leg mijn outfit voor de volgende dag altijd de avond ervoor klaar.  Het is belangrijk om een ​​nieuwe dag fris en zonder haast te beginnen!

Om me klaar te maken voor mijn werk, plan ik altijd genoeg tijd in! Ik snooze nooit. Ik neem graag de tijd om te ontbijten.  Het is een belangrijk moment waar ik de hele dag profijt van heb.

Ik volg (stijlvolle) vrouwen voor de dagelijkse inspiratie op social media. Hoe stellen zij hun outfit samen. Ik gebruik Pinterest en Instagram altijd als inspiratiebronnen.

Ik check altijd het weerbericht voordat ik een outfit samenstel. En wat voor afspraken heb ik die dag staan? Is casual genoeg of moet het iets chiquer?

Mijn leermoment van afgelopen jaren is:  draag kledingstukken die passen! Dit is iets om te onthouden tijdens de shopping-sessies. Kijk niet te veel naar de maten. Het is maar een getal! Als het niet past en flattert, laat het dan los en zoek naar iets dat je figuur tot zijn recht laat komen.

Franse vrouwen zijn een bron van inspiratie op kleding gebied. Ze zien er vaak onwaarschijnlijk chic uit in een jeans en een basic t-shirt. Hoe doen ze dat? De pasvorm is belangrijk, maar ook om een ​​riem of (vintage) accessoire of een mooie tas toe te voegen aan de outfit.

Ik relax thuis nooit in de kleding die overdag draag. Thuis draag ik een comfortabele joggingbroek met trui.

Ik behandel mijn kleren met heel veel liefde! Ik vouw ze netjes op of hang ze in de kast. Geen rondslingerende items voor mij. Ook vind ik het leuk om mijn mooiste items uit te stallen op paspoppen of op mijn kledingrek.

Neem een klein tasje mee waar je je veiligheidsspelden, pleisters, etc in doet. Je weet nooit wat er onderweg kan gebeuren.

Het belangrijkste: ik probeer altijd trouw te blijven aan mijn persoonlijke stijl.

Wat is jouw mode-stijl?

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas

Gerelateerde artikelen

25 reacties

 1. Gewoon dragen wat je leuk vind is inderdaad zo belangrijk. En niet naar de maten kijken ook; cijfertjes zijn maar cijfertjes. Als je kleding maar goed past! De dag op voorhand mijn kleding klaarleggen doe ik ook altijd. Dat bespaart je ‘s morgens echt zoveel tijd!

 2. Dat van ‘je outfit een dag van tevoren klaarleggen’ zou ik ook eens moeten doen. Heb de afgelopen week vaak genoeg gehad dat ik ’s ochtends echt moest haasten omdat ik gewoon niet wist wat ik aanmoest..

 3. Sinds ik op mezelf woon gooi ik alles mijn kast in na het wassen. Niks voor mij en ik irriteer mij er écht aan dat ik dat doe. Ik behandel mijn kleding dus momenteel niet zo goed… Ik kijk ook altijd naar het weerbericht en activiteit en pas daar mijn kleding op aan. Een avond van te voren klaarlehgen doe ik nooit, maar ik bedenk wel altijd voordst ik ga slapen in bed mijn outfit. 🙂 Mijn kledingstijl is basic, minimalistisch en vintage door elkaar.
  Sandra recently posted…Een nieuwe vintage outfit op een mooie lentedagMy Profile

 4. Ik heb echt een wisselende stijl!
  Het ligt aan hoe ik me voel – grappig eigenlijk!

  Wel mooi lijstje. De kleding voor de dag erna klaarleggen doe ik wel voor de kinderen, maar niet voor mezelf. Waarom eigenlijk niet?

  Haha

 5. Helemaal eens met de zin draag kledingstukken die passen. Vaak zie je er dan veel gevormder (is dat een woord?) en gestroomlijnder uit! En zit ook veel fijner dan een knellend kledingstuk! Het klaar leggen van mijn kleding doe ik ook altijd, scheelt tijd.

 6. Ik ben altijd mega zuinig op mijn kleren, behalve het feit dat ik regelmatig uit pure luiheid mijn kleding nog wel eens laat rond slingeren. Heel slecht, maar soms zo gemakkelijk.
  Verder leg ik ook vaak de kleding al klaar, of ik bedenk in ieder geval al wat ik aan wil doen de volgende dag.

 7. woow mooie foto’s heb je, welk fototoestel gebruik je? Heb je ook een speciale filter gebruikt (zoja welke?) ik wil dit ook kunnen.

  groetjes

  Caro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.