De 10 dingen die mij blij maakten #1

Yellow rose 768x1024 - De 10 dingen die mij blij maakten #1

De 10 dingen die mij blij maakten #1

 1. De frisse ochtenden en de warme middagen. Wat een heerlijk weer hebben we momenteel! Ik geniet enorm van mijn ochtendwandelingen en dat ik dan de zon zie opkomen.
 2. De Thalys tickets die ik heb geboekt voor ons weekendje Parijs in december.
 3. Pizza Mozzarella Pesto.
 4. Een nieuwe serie die ik ontdekt heb op Netflix: Johan Falk (Zweedse politieserie)
 5. Ons midweekje Texel dat steeds meer dichterbij komt. Ik kijk er zo naar uit. Een weekje rust, ruimte en natuur.
 6. Een overheerlijke cappuccino maken en genieten van een goed boek. Het laatste boek dat ik heb gelezen is “Nazomer” van Esther Verhoef
 7. Mijn 40e verjaardag. Wat ben ik verwend door iedereen! Ik gaf mijzelf ook een cadeau dat ik later zal laten zien als het zijn vaste plek heeft gekregen. Ook was de brunch ter gelegenheid van mijn verjaardag een groot succes.
 8. De gele roos boven dit artikel. Ik schoot deze foto tijdens een prachtige wandeling in Rotterdam. Het is een van mijn lievelingsfoto’s van de afgelopen weken.
 9. De nieuwe herfstmode. Ik heb vorig jaar veel kleding weggedaan dus er is plaats voor nieuwe items.
 10. De nieuwe lipsticks van l’Oreal in samenwerking met Isabel Marant.

Wat maakte jou de laatste tijd blij?

pinit fg en rect red 28 - De 10 dingen die mij blij maakten #1

Gerelateerde artikelen

18 reacties

 1. Ik word de laatste tijd heel blij van het schieten van foto’s nu ik begonnen ben met een basiscursus fotografie. Zó leuk om met de camera die ik al 10 jaar heb heel andere foto’s te kunnen maken ❤️

 2. Leuk blog, net pas ontdekt! En fijn om te lezen van iemand die ook de perfecte leeftijd heeft bereikt 😉 Heb onlangs (na lang wikken en wegen want het kostte een aardige duit) een cursus gedaan om lekkerder in mijn vel te komen en hierdoor sta ik veel sterker in mijn schoenen. Nu geniet ik veel meer van het leven en zie ook hoe mooi de wereld is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.