Christmas Photo Diary 2017

IMG 3430 1 - Christmas Photo Diary 2017

Christmas Photo Diary 2017

Zo lang naar uitgekeken en dan zijn de kerstdagen weer voorbij. Het waren mooie dagen die we rustig met familie hebben doorgebracht en genoten hebben van elkaars gezelschap en het eten. Kijken jullie mee naar mijn Christmas Photo Diary 2017?

Kerstavond

24 December vierden wij bij mijn ouders met tradionele Tsjechische paddestoelensoep. Het hoofgerecht was een overheerlijke zalm, rijst en een groentenmix. Het dessert was chocoladeijs met bosvruchten. Daarna was het tijd voor het kerstbrood en om de cadeautjes uit te pakken! Altijd een groot feest!

IMG 3765 - Christmas Photo Diary 2017

IMG 3764 - Christmas Photo Diary 2017

 

Ik ben heel blij met mijn cadeautjes, met natuurlijk, een Parijs thema met de boeken van Megan Hess “Parijs” met haar prachtige illustraties en het boek “Paris in Bloom” van Georgianne Lane, met prachtige foto’s van Parijs in de bloei. Kan ik me daar vast op verheugen als we misschien van het voorjaar naar Parijs gaan 🙂

Eerste Kerstdag

We zijn bij mijn ouders blijven slapen en genieten van een ontbijtje. Daarna kijken we leuke series, genieten van hapjes en ’s avonds weer van een heerlijk diner.

Attachment 1 3 1024x1024 - Christmas Photo Diary 2017

Attachment 1 2 1 - Christmas Photo Diary 2017

 

Tweede Kerstdag

Ik sta vroeg op om een quiche te maken. Ik vind dat altijd heel leuk om te doen en heb een nieuw recept gevonden met Italiaanse groenten en geitenkaas.

Later op de ochtend komen mijn schoonouders bij ons om kerst te vieren.

IMG 3790 - Christmas Photo Diary 2017

 

Tijdens de lunch genieten we van mijn zelfgemaakte minestronesoep (die ik zondag al bereid had zodat deze nog lekkerder is!) en de quiche, die echt heel lekker is, al zeg ik het zelf.

IMG 3795 1 - Christmas Photo Diary 2017 IMG 3796 1 - Christmas Photo Diary 2017

Het diner is bereid door mijn man. Kalkoenfilet met kokos-limoensaus, rijst en broccoli. Het dessert is een kerstboomijstaart.

Christmas dinner - Christmas Photo Diary 2017

En dan zijn de kerstdagen weer voorbij en kunnen we ons klaarmaken Oud & Nieuw. Maar eerst nog een paar dagen genieten van onze vrije dagen!

Hebben jullie ook zo genoten van de kerstdagen?

pinit fg en rect red 28 - Christmas Photo Diary 2017

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.