Boek Review | Parijs – Megan Hess

Parijs Megan Hess 1 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

Boek Review | Parijs – Megan Hess

Sinds ik Megan Hess haar illustraties heb ontdekt op Instagram, ben ik fan van haar. Ik kan erg genieten van haar illustraties en vooral die van Parijs.
Een van mijn kerstcadeautjes was het nieuwe boek van Parijs van Megan Hess. Ik ben sowieso dol op boeken, maar vooral boeken als deze. Ik vind het heerlijk om met een kop thee op de bank me mee te laten voeren naar het Parijs van Megan Hess en haar kleurrijke illustraties.

Het boek

In dit boek neemt Megan Hess ons mee naar de hotspots voor fashion lovers in Parijs. De mooiste plekjes in de stad komen aan bod. Het boek is ingedeeld in zien/doen, shoppen, slapen, eten/drinken en de locaties. Het is een heel inspirerend boek om alvast ideetjes op te doen als je een stedentrip Parijs hebt geboekt.

MeganHess1 e1516965371560 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

MeganHess2 e1516965424632 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

Sowieso vind ik het heel knap als je zulke mooie illustraties kan maken. Omdat ik een grote voorliefde voor koffietafelboeken heb, heb ik ook het boek Coco Chanel van Megan Hess in mijn collectie.
Het boek oogt heel chique door de rosé gouden pagina’s aan de zijkant.

MeganHess6 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

De inhoud

Dit boek is perfect voor de fashionlover! Alle hotspots van Parijs komen aan bod en is dus perfect als je een weekendje Parijs hebt geboekt. De verdeling van de onderwerpen is als volgt:

Zien/doen, Shoppen, Slapen, Eten/drinken en de locaties. Zo kun je genieten van mooie illustraties en tegelijkertijd de adresjes opschrijven die je in Parijs zou willen gaan zien.

MeganHess3 e1516965464959 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

MeganHess4 e1516965486813 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

MeganHess5 e1516965654423 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

Ja, dit boek krijgt zeker een mooi plekje op mijn tafel, zodat ik het altijd kan pakken en even kan wegdromen naar Parijs.

Ken jij de illustraties van Megan Hess?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Boek Review | Parijs - Megan Hess

Gerelateerde artikelen

9 reacties

  1. Jaaa ik ben echt fan van Megan Hess! Haar illustraties zijn zo mooi! Ik heb ook een boek van haar maar nog niet die over Parijs, die staat nog op de wishlist <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.