Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Keuken Keukenkampioen - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Binnenkijken| Een kijkje in onze nieuwe keuken

Ja, eindelijk deel ik vandaag een kijkje in onze nieuwe keuken. Voor degenen die mijn blog volgen, weten dat we vanaf januari in een stevige verbouwing van de benedenverdieping zaten. En eindelijk kan ik nu toch echt het resultaat met jullie delen!

De aanschaf van de keuken

Begin maart gaf ik nog een update over de verbouwing van onze keuken en woonkamer waarin ik foto’s deelde van het sloopproces. Die ga ik vandaag niet meer laten zien, want dat ligt gelukkig alweer ver achter ons! 

Voordat we naar de keukenwinkel gingen, hadden mijn man en ik al precies bedacht wat we wel en niet wilden en een budget bepaald. Ik vond het heel spannend. We maakten een rondje in de winkel maar eigenlijk hadden we onze droomkeuken al gezien. Het was de eerste bij de ingang. Precies wat we bedacht hadden. Wit (satijnwit om precies te zijn), strak…zo totaal anders wat we hadden.

We lieten een tekening maken die daarna nog drie keer is aangepast. Het moest perfect zijn! In november vorig jaar werd de keuken besteld. Nu was het echt definitief. Intussen was ik al bezig met het opruimen van de oude keuken. Ik gaf spullen weg die we niet meer zouden gebruiken. Omdat we niet meer voor bovenkastjes hadden gekozen, zou ik iets minder ruimte hebben, maar ik kan je alvast verklappen dat ik tot nu toe nog niks mis 🙂

De keuken werd gemonteerd door mijn man een een vriend van ons en petje af voor hen! Met de dag zag ik onze droomkeuken mooier worden en kon ik het soms niet geloven dat het onze keuken was! Maar we hebben er ook zolang naar toe geleefd…

Het allerleukste voor mij was het stylen van de keuken en ik heb daar echt veel tijd in gestoken en goed nagedacht wat we echt nodig zouden hebben en wat niet. Een gezellige en opgeruimde keuken, dat is het geworden! Kijk je mee?

Onze nieuwe keuken in foto’s

Keuken Keukenkampioen - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Raamdecoratie keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Decoratie keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Keuken aangezicht - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Muurdecoratie keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Broodman Riviera Maison - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Prullenbak Brabantia keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Besteklade - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Accessoires keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Hoe style je een keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

 

pinit fg en rect red 28 - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Leuke keuken. En knap hoe hij groot lijkt, maar eigenlijk is de oppervlakte niet zo groot. En een echte koffiemachine! (hebben wij ook.) Die lades vind ik ook een intelligente oplossing, dat maakt het beeld rustiger en de keuken lijkt groter. Wat voor aanrechtblad hebben jullie? En wat is die glasplaat links naast de kookplaten? Overigens keramiekkookplaten vind ik een droom, je moet er even aan wennen, en dan is het super. Hebben wij al 25 jaar!

    1. Klopt helemaal. De keukenruimte is niet heel groot, maar omdat we geen bovenkastjes meer hebben en een lichte kleur, lijkt de ruimte nu optisch groter. Het aanrechtblad is een soort kunststof, maar het lijkt marmer. De glasplaat is een plaat waar je hete pannen op kunt zetten.

  2. Wauw. Dat ziet er echt heel mooi uit! Vorig jaar is hier de keuken ook verbouwd en toen vond ik het ook het leukst om nadien alles mooi te stylen 🙂 Ik vond dat echt een plezier om te doen. Altijd leuk om op deze manier wat inspiratie en ideetjes op te doen. Geniet nog van je mooie keuken!
    Sarah recently posted…Verander je wereld (met Desenio)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.