De 5 Meest Franse Fashion Items

Franse fashion items 2 1024x766 - De 5 Meest Franse Fashion Items

De 5 Meest Franse Fashion Items

Het meest interessante aan de Franse levensstijl vind ik de inhoud van de kledingkast van de Françaises. Het internet staat bol van hoe je de perfecte Franse capsule wardrobe kan samenstellen. Ooit wil ik hier ook een artikel aan gaan wijden (met een kijkje in mijn kledingkast!). Maar wat zijn de 5 meest Franse Fashion items?

Baret

Ik vind de baret een van de leukste Franse fashion items. Ik heb er twee; een blauwe en een grijze. Een baret geeft me de ultieme Parsienne feeling. In dit artikel lees je hoe je de baret kunt dragen.

Sjaal

Persoonlijk ben ik dol op sjaals. Ze maken een outfit echt af! Ik heb er verschillende, maar deze staat ook zeker op mijn verlanglijstje. Die kleuren vind ik echt prachtig.

iPiccy collage 1024x273 - De 5 Meest Franse Fashion Items
Baret: Bijenkorf / Tshirt: Tommy Hilfiger / Sjaal: Comma, / Ballerina: L.K. Benett / Lipstick: Clinique

Ballerina’s

De Françaises lopen er heel wat van af op een dag. Maar ze willen er natuurlijk wel stylish uit blijven zien. De ballerina is hiervoor perfect en met elke look te combineren!

Rode lipstick

Ik vind rode lipstick echt tres tres Parisienne. Als je bijvoorbeeld niet veel tijd hebt om je make up aan te brengen, is een rode lipstick al genoeg om je te laten stralen.

Tip: Ook kun je lipstick gebruiken als blush mocht je echt haast hebben in de ochtend. Smeer een beetje lipstick op een vingertop en smeer het uit op je jukbeenderen.

Streepjes shirt

Need I say more 🙂 Het streepjesshirt is de all time klassieker voor in je kledingkast. Er is eindeloos mee te combineren en er zijn genoeg kleuren varianten om te mixen met je outfit.

Wat is jouw all time favorite kledingstuk of accessoire?

@Copyright foto’s: Bijenkorf

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - De 5 Meest Franse Fashion Items

Gerelateerde artikelen

18 reacties

  1. Ah leuk! Ik ga binnenkort voor de eerste keer naar Parijs en ik weet nog niet zo goed wat ik aan kleding mee moet nemen. Dus dit is echt handig!

  2. Leuk artikel, het 5 piece French wardrobe is echt handig :). Ik heb zelf een rode baret, maar heb hem nog niet gedragen. Daar gaat verandering in komen, na het lezen van je handige how to wear berets artikel!

  3. Ik draag echt bijna dagelijks streepjesshirts, hahah. Elke keer beloof ik mezelf dat ik geen nieuw streepjesshirt koop, maar dan zie ik er toch weer een hangen die ‘echt totaal anders is dan de andere shirts’. Zo’n baret vind ik ook echt mooi, zou ‘m denk ik alleen niet dragen.
    Mevrouw Marloes recently posted…Theevraag #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.