5 favorieten van de week #56

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #56

5 favorieten van de week #56

Een weekje van veel lezen en series kijken na het werk en vooruit werken voor mijn blog. Ik had veel Parijs inspiratie dus dat zullen jullie de komende tijd wel zien op mijn blog. Maar eerst deel ik mijn 5 favorieten van de week.

#1 Door het blog van Iris kwam ik erachter dat ‘la Redoute’ nu ook een Nederlandstalige website heeft en prachtige mode en interieur items verkoopt. Een wensenlijstje is in de maak 🙂

 

la redoute selectie 1024x1024 - 5 favorieten van de week #56

#2 Boek: De bloemen van de duisternis – Tatiana de Rosnay. Tatiana de Rosnay is een van mijn favoriete schrijfsters en ze heeft een nieuw boek gepubliceerd.

Tatiana de Rosnay Bloemen van de duisternis - 5 favorieten van de week #56

Bloemen van de de duisternis van Tatiana de Rosnay is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie tegen het decor van het Parijs van de nabije toekomst.

Clarissa, een schrijver met een getroebleerd verleden, verlaat na een afschuwelijke ontdekking haar echtgenoot. Ze vindt een nieuw appartement via CASA, eigenaar van een gewild complex dat exclusief bestemd is voor kunstenaars. Maar al snel krijgt ze het gevoel dat iemand haar continu bespiedt; dromen en werkelijkheid beginnen in elkaar over te lopen. Clarissa wordt steeds labieler. Wie zit er achter CASA? Aangemoedigd door haar kleindochter gaat Clarissa zelf op onderzoek uit, maar haar dochter vreest dat haar moeder de grip op de werkelijkheid verliest. Is Clarissa inderdaad een fragiele schrijver met te veel fantasie, of is ze een beangstigende waarheid op het spoor?

#3 Deze vrolijke zonnebloemen kreeg ik van mijn ouders en zijn echt het zonnetje in huis 🙂

Zonnebloem - 5 favorieten van de week #56

#4 En ik kocht deze vrolijke zomerbloeiers om dit hoekje in de tuin op te vrolijken nu de rozen zijn uitgebloeid.

Planten tuin - 5 favorieten van de week #56

#5 Wenkbrauwmascara (Bourjois). Een hele tijd konden we niet naar de schoonheidsspecialiste en om toch mijn wenkbrauwen zichtbaar te maken, kocht ik deze wenkbrauwmascara en ik ben er heel tevreden over. Het aanbrengen gaat ook heel makkelijk en precies.

Wenkbrauw mascara Bourjois - 5 favorieten van de week #56

 

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

10 tips om een Franse zomer thuis te beleven

La vie Parisienne | De kunst van het flaneren

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #56

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Leuk lijstje. Bij la Redoute bestel ik heel soms iets. Die levert hier al jaren, gelukig. Dat is het voordeel van een franstalig deel van het land. Alleen je moet uitkijken ze hanteren franse maten, dus groter bestelen. Verder bloeien die balkonplanten bij mij ook. Die gaan jaren mee. Ik knip ze voor de winter af, En in het voorjaar komen ze weer. Plezier ermee.

  2. Zijn er weer zonnebloemen? Leuk! Ik ga ook een bosje scoren! Ze zijn zo vrolijk in huis.
    Ik wist helemaal niet dat La Redoute eerst niet naar Nederland verzond. Maar ik moet ook zeggen dat ik het nog niet heel lang ken. Ze hebben zo veel leuke spulletjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.