5 favorieten van de week #50

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #50

5 favorieten van de week #50

Het vijftigste favorieten artikel alweer! Het was een kort werkweekje en het begin van een lang (zomer) weekend. De tuin is af, op wat decoratie en afwerking na. En wat is deze mooi geworden. Ik zal snel het resultaat met jullie delen. Ook hebben jullie nog een hometour van de gerenoveerde keuken en woonkamer tegoed, maar omdat we nog steeds aan het klussen zijn, is het nog niet echt foto waardig. Maar ik hoop dat hier snel verandering in komt! Dit zijn mijn 5 favorieten van de week.

#1 Kussens (Leen Bakker). Ik merk dat ik een echte kussen tic heb. Maar met kussens kun je je interieur een hele andere dimensie geven zonder bakken met geld uit te hoeven geven. Deze leuke kussens brengen het vakantiegevoel in huis.Kussens Leen Bakker 1024x512 - 5 favorieten van de week #50

#2 Boek ‘Into Interieur” door Anne-Catherine Gerets

Twee jaar geleden verscheen het eerste boek van Anne-Catherine Gerets. Met veel enthousiasme en vooral een dito passie voor interieur schreef ze haar eerste boek “Insta Interieur’ dat ook in het Duits vertaald werd. Intussen is er veel veranderd, wat zich ook weerspiegelt in haar stijl die volwassener is geworden en zich focust op een warmer kleurgebruik.
Ook de vragen die ze dagelijks krijgt over wonen en inrichten zijn van een andere orde dan twee jaar geleden.
Hoog tijd dus voor een nieuw boek naar hetzelfde concept. Anne-Catherine geeft je haalbare renovatietips, biedt budgetvriendelijke maar duurzame suggesties voor je inrichting en laat je opnieuw binnenkijken bij woningen die haar inspireren. Ze leert ons interieurstijlen onderscheiden, kleurenpaletten analyseren en moodboards opstellen. En ook opruimen en organiseren. Waar ze zich in haar eerste boek meer richtte op de starter, gaan we nu een stap verder, maar zeker zonder in te boeten aan haar typerende eigenzinnigheid (bron: Bol.com)

Into Interieur - 5 favorieten van de week #50

#3 Ik hou ontzettend van tijdschriften lezen maar dit is best een dure hobby. Vooral mode-en interieurbladen zijn favoriet. Gelukkig ontdekte ik een hele fijn app, de Readly app, waar je heel veel tijdschriften op je telefoon, iPad en Macbook kunt lezen. Een hele fijne ontdekking!

Readly app 640x1024 - 5 favorieten van de week #50

#4 Fles met geweven vezels (ZaraHome). Een echte eyecatcher voor op tafel. Je kunt er een leuke (droog)bloem of tak in zetten voor nog meer sfeer.

Fles met geweven vezeldetail 826x1024 - 5 favorieten van de week #50

#5 Dit leuke zomerjurkje (Only Carmakoma) zou ik graag aan mijn garderobe willen toevoegen. Ik was nooit echt fan van jurkjes, maar ik merk dat dit aan het veranderen is. Dit vrolijke jurkje is alvast een goed begin!

Zomerjurkje Only Carmakoma 806x1024 - 5 favorieten van de week #50

Artikelen die deze week zijn verschenen

Brocante vondst | Modecatalogus van La Samaritaine uit de jaren ’20

Heimwee naar Parijs…

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #50

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Ik heb die kussens in de winkel zien liggen. Ze hebben nog veel meer varianten, maar deze zijn inderdaad wel echt heel tof! Ook het interieur boek lijkt me heel gaaf. Die gaat ook op mijn lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.