5 favorieten van de week #47

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #47

5 favorieten van de week #47

De week waarin ik weer begon te bloggen na twee weken afwezigheid. En dat voelt goed, ik heb het bloggen ook echt gemist. Omdat we verder niet zoveel kunnen, is mijn blog nog belangrijk geworden om mij en mijn lezers even naar een andere wereld te laten wegdromen. Ik vermaak me verder prima. We zijn begonnen aan het tuinproject en ik hou me verder bezig met de interieurstyling in ons huis. En…ik heb iets heel leuks te vertellen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

#1 Okergele jas. Ik trakteerde mijzelf op een nieuwe zomerjas. Toen ik deze jas online zag, was ik meteen verkocht. Ik hou van het parkamodel en de stof is heerlijk.

Okergele jas - 5 favorieten van de week #47

#2 Ik merk dat ik best wel heimwee gevoelens heb naar Frankrijk. Om toch een beetje in Frankrijk te kunnen zijn, kijk ik regelmatig filmpjes op You Tube. Een van mijn favoriete filmpjes is een route langs de mooiste dorpjes in Zuid Frankrijk. Even wegdromen….

Wandelen langs de zee in Nice e1554294920995 - 5 favorieten van de week #47

#3 Rotan vloerkleed en placemats. Deze placemats stonden al een tijd op mijn verlanglijstje en ik bestelde ze samen met het rotan vloerkleed. Leuk geheel toch?

Rotan kleed - 5 favorieten van de week #47

Rotan placemat - 5 favorieten van de week #47

#4 De natuur vlakbij huis. Nu we niet zoveel kunnen, zijn de wandelingen erg waardevol. Druk is het er niet, dus ik kan heerlijk wandelen.

Natuur wandeling - 5 favorieten van de week #47

#5 Bekendmaking!

Bekendmaking boek 1024x683 - 5 favorieten van de week #47

Al maanden werk ik samen met 14 andere schrijvers aan een prachtig project en nu mag ik het eindelijk, met heel veel trots, bekendmaken.
Eind mei/begin juli zal onze verhalenbundel met de titel ‘Zomerdromen’ al e-book verkrijgbaar zijn bij alle online boekwinkels.
Ook al kunnen we niet met vakantie, door onze verhalen zul je even heerlijk weg kunnen dromen vanuit je tuin of balkon..

 Hoe dit leuke project tot stand is gekomen, kun je lezen op het blog van de initiatiefneemster Lianne.

Artikelen die deze week zijn verschenen

De dingen die ik heb gedaan tijdens mijn blog time out

Typisch Parijs #10

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #47

Gerelateerde artikelen

23 reacties

  1. Wauw, wat een gave jas! En die placemats en vloerkleed vind ik ook heel tof! Ik hou echt van rotan. Het staat heel gezellig met die plantjes. 😀
    Ik ben benieuwd naar Zomer dromen. Super tof project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.