5 favorieten van de week #35

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #35

5 favorieten van de week #35

Een beetje later dan normaal, deel ik mijn 5 favorieten van de week een keer op maandag. Afgelopen week was de laatste werkweek van 2019 en die was best intensief. Nu geniet ik van twee weken kerstvakantie. Kijk je mee naar mijn laatste 5 favorieten van dit jaar?

#1 Roaring 2020s notitieboek. Een van mijn lievelingsperiodes uit de geschiedenis zijn de jaren twintig uit de vorige eeuw. Dit notitieboek vond ik bij Amazon.de en vond zo leuk en toepasselijk!

Roaring 2020s notitieboek - 5 favorieten van de week #35

#2 Baret en handschoenen van King Louie. De kleur viel mij meteen op. Een mooie toevoeging aan mijn baretten verzameling.

King Louie baret en handschoenen - 5 favorieten van de week #35

#3 Lekker lezen. Ik was een tijdje mijn leesflow kwijt maar de laatste drie maanden is deze gelukkig weer helemaal terug. Momenteel lees ik een Engels boek, ook om de taal bij te houden, maar ook omdat het verhaal mij te leuk leek en niet in het Nederlands te koop is: April in Parijs, 1921 van Tessa Lunney.

Lekker lezen - 5 favorieten van de week #35

#4 Dordrecht by night. Vorige week maakten mijn man en ik een avondwandeling door Dordrecht. De stad is nu zo mooi verlicht en ik zag even een hele andere kant van deze plaats.

Dordrecht by night 1 - 5 favorieten van de week #35

#5 De kerstvakantie is begonnen! Tijd voor ontspanning en genieten van de kerstdagen. We zouden naar Parijs gaan, maar helaas hebben we de tickets moeten annuleren omdat de stakingen maar door en door gaan en het openbare leven in Parijs erg ontregeld is. Het heeft geen zin om het risico te nemen. Ik had het er wel even moeilijk mee, want ik verheugde me zo om dit jaar in Parijs af te sluiten, maar er komt vast weer een kans.

Vakantie vieren 768x1024 - 5 favorieten van de week #35

Artikelen die deze week zijn verschenen

9 Items die op mijn wensenlijstje staan

Op zoek naar dé winkelstraat van de Parisienne? Dan moet je hier zijn!

La vie Parisienne | Shoppen voor de kerstdagen

Kort verhaal: Kerst à la Great Gatsby | Het vervolg

De beslissing om niet naar Parijs te gaan

Hele mooie Kerstdagen gewenst!

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #35

Gerelateerde artikelen

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.