5 favorieten van de week #26

5 favorieten van de week #265 favorieten van de week #26

Na twee overheerlijke vakantie weken is het weer tijd voor mijn nieuwe favorieten van de week, met een vleugje vakantie erin verwerkt 🙂

#1 Gezonde ontbijtjes. Het eten in het hotel was erg goed en ik genoot dan ook elke ochtend van blauwe bessen, Griekse yoghurt, zaden, gedroogde banaan en abrikozen.

5 favorieten van de week #26

#2 Heerlijk lezen in de zon. Uren heb ik dat gedaan. Ik had twee boeken meegenomen van Viveca Sten (The Sandhamn Murders op Netflix). En wat een uitzicht hé!

5 favorieten van de week #26

#3 We bezochten de hoofdstad van Gran Canaria, Las Palmas. De stad heeft me aangenaam verrast. Prachtige gebouwen en gezellige sfeer.

5 favorieten van de week #26

#4 Na de vakantie bezocht ik meteen het tuincentrum waar ik de nieuwe interieur decoratie bewonderde. Ik vind de nieuwe collectie en kleurencombinaties erg mooi en zit al te verzinnen hoe ik deze ga aanbrengen in ons interieur.

5 favorieten van de week #26

#5 Van mijn ouders kregen we deze leuke pompoenen. Het mandje kocht ik bij het tuincentrum.

5 favorieten van de week #26

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

21 lifestyle tips van de Parisienne

Fotodagboek september 2019

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #26

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Haha, leuk dat je eerst nog heerlijk aan het genieten was bij het zwembad in de warme zon. En je nu al weer in herfst sfeer bent. Toch vind ik het altijd wel fijn om laat op vakantie te gaan. Iedereen is dan al op vakantie geweest en het was toch slecht weer in Nederland. Ideaal!
    Wel tof dat je nu je interieur helemaal aan gaat passen. Leuk project! Die pompoentjes zijn in ieder geval al een heel goed begin!

    1. Ja, en wat een omschakeling! Ik moest er wel erg aan wennen hoor 🙂 Maar de herfst heeft ook wel een warm plekje in mijn hart en bezig zijn met interieur ook, dus het komt nu goed van pas.

    1. Dank je! Het is voor het eerst dat ik me heel goed kon beheersen bij de buffetten. Het was ook vaak veel gezond voedsel en ik voelde me er ook veel beter bij. Heel af en toe nam ik een (klein) toetje en dat was voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.