5 favorieten van de week #19

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #19

5 favorieten van de week #19

De week is weer voorbij gevlogen waarin we konden genieten van zomerse dagen. Ik heb veel gelezen en genoten van de tuin. En nu is het tijd voor de 5 favorieten van de week. Kijk je mee?

#1 De poke bowls van de Lidl. Ik was blij verrast toen ik deze heerlijke poke bowl in het salade schap van de Lidl zag liggen.

Poke bowl Lidl - 5 favorieten van de week #19

#2 Ik trakteerde mijzelf op een nieuw boek n.a.v. een workshop die ik heb gevolgd (eigen terrarium maken). De laatste tijd ben ik helemaal gek op groene planten en dit boek is heel inspirerend op dat gebied.

Urban Jungle boek - 5 favorieten van de week #19

#3 Vandaag, 21 juni, begint officieel de zomer! Ik hoop dat we een mooie zomer krijgen, want ik wil veel genieten van onze tuin die ik in bohemien stijl aan het inrichten ben.

Bohemien stijl tuin e1560925360512 - 5 favorieten van de week #19

#4 Hangende waxinelichthouder (H&M). Zo leuk om deze in onze olijfboom te hangen als we ’s avonds buiten zitten. En past bij de stijl die ik onze tuin wil gaan aanbrengen.

hangende waxinelichthouder HM Home - 5 favorieten van de week #19

#5 Jullie reacties op mijn artikelen. Ik ben zo blij met de reacties die ik krijg en dat jullie, mijn lezers, de tijd nemen om te reageren. Dank jullie wel!!

thank you 515514 640 - 5 favorieten van de week #19

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

Wat betekent het “joie de vivre” voor mij?

Mijn verblijf in het Melia hotel in Alicante

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #19

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Wat is die waxinelichthouder leuk! En een handige tip van die poké bowls! Ik ga eens kijken of ze ook een paar vega-opties verkopen 🙂 Heerlijk hè dat het weer zomer is?! Ik geniet daar ook lekker van.

    1. Dank je wel! Ik hoop dat ze vega versies hebben van de poke bowls. Bij de Lidl hier waren er maar twee. Een met zalm en een met kip. Maar misschien is het assortiment wel uitgebreider.
      Geniet van de zomerse dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.