12 gedachten die ik heb als ik de Thalys zie…

paris3 1024x680 - 12 gedachten die ik heb als ik de Thalys zie...

12 gedachten die ik heb als ik de Thalys zie…

Van maandag tot en met donderdag stap ik vroeg uit de trein in Rotterdam Centraal en negen van de tien keer zie ik de lange rode trein aan de overkant staan. En (bijna) elke keer krijg ik dezelfde gedachten. Vandaag deel ik de 12 gedachten die ik heb als ik de Thalys zie…

Wow! Je zal maar in die trein zitten die je binnen 2,5 uur naar Parijs brengt!

Is er nog een stoel vrij?

Dan kan ik over 2, 5 uur  nog lekker een petit dejeuner meepikken op een echt Parijs terras met rode bistro stoeltjes

Leuk toch, om iets spontaans te doen? Had ik eigenlijk afspraken vandaag?

O, ik had er al gehakt uit gehaald voor de chili con carne vanavond. In de koelkast blijft deze wel even goed

Ze zeggen toch: je leeft maar een keer?

Die tandenborstel en onderbroek koop ik wel bij de Monoprix

Ik kan echt zo in Parijs zijn….en wandelen langs de Seine, mijn tandenborstel kopen en die onderbroek, steak tartare eten en een foto maken bij de Eiffeltoren

En een tres tres Parisienne outfit kopen bij de Galeries Lafayette

Doen?

Nee, mijn brave ik heeft (weer) de overhand.

Misschien volgende week?

 

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - 12 gedachten die ik heb als ik de Thalys zie...

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

8 reacties

    1. Dank je wel! Het is zeker voordeliger om een ticket drie tot vier maanden vantevoren te boeken. Dan kun je voor 75 p.p. een retourtje naar Parijs. Ik denk wel dat je met de trein naar Italie/Portugal kunt met een overstap.

  1. Haha, wel leuk zo’n gedachten! Ik weet trouwens ook niet of je zo last minute met die trein mee kan. En daarbij zou ik liever zoiets van tevoren hebben gepland dan het spontaan doen. Dan zou ik me toch een beetje bezwaard voelen, om mijn vriend en katten zomaar even achter te laten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.