10 Gelukkige momenten #1

Rozen - 10 Gelukkige momenten #1

10 Gelukkige momenten #1

Een tijdje geleden vroeg ik aan jullie wat jullie van de rubriek ‘fotodagboek van de maand’ vinden. Ik kreeg positieve reacties en dat vind ik natuurlijk erg leuk. Maar toch bleef het kriebelen om de rubriek anders in te delen en ik heb gekozen om de gelukkige momenten van de maand te gaan delen met natuurlijk wel een paar foto’s! Het is belangrijk om hier bij stil te staan vind ik. Kijken jullie mee naar mijn 10 gelukkige momenten van januari?

Mijn 10 gelukkige momenten

Koud maar zonnig weer. Ik hou ervan.

Met een kopje kamillethee werken aan het secret project 2020. Over een aantal weekjes kan ik hier meer over vertellen, maar ik beloof jullie, dat het iets heel leuks is!

Relaxen met een kop thee - 10 Gelukkige momenten #1

Rustige zondagen. Lezen, wandelen, series kijken…alles op het gemak.

Uitkijken naar de renovatie van de woonkamer en keuken. Intussen zijn wel hard aan het werk en begint het steeds meer ergens op te lijken.

Mijn pilea die weer opkrabbelt na verlies van veel (gele) bladeren.

Pilea - 10 Gelukkige momenten #1

Mijzelf een luxe geurkaars uit Frankrijk cadeau doen.

Een mooie brocante item op de kop tikken: een modecatalogus van het Parijse warenhuis la Samaritaine uit de jaren ’20.

Weer in een fijne leesflow zitten. Ik las deze maand twee boeken uit. Een record!

De lege woonkamer toch een beetje gezellig maken met een bosje tulpen.

Een vakantie boeken. In juni gaan we een week naar Nice. Zin in!

Fotodagboek januari 2020 1024x1024 - 10 Gelukkige momenten #1

Favorieten van januari

Boeken: Richting het kwaad – Viveca Sten / Bloemen voor mijn dochten – Sarah Jio
Gerecht: zoete aardappen, linzen en feta.
Drankje: kamillethee
Kledingstuk: flared broek
Beauty: Propolis-aloe vera creme
Tijdschrift: interieur tijdschriften voor de inspiratie
Best gelezen artikel: 5 favorieten van de week #36
Gekocht item: pantalons van Esprit
Serie: Black Lake, The Crown (seizoen 3), Trapped (seizoen 2), Gran Hotel (seizoen 2)
Uitje: een meeting voor een leuk project in Den Bosch. Meer hierover volgt in maart 🙂
Quote: ‘It is not selfish to do what is best for you’
Bloem/plant: tulpen

Wat was jouw gelukkige moment van januari?

 

pinit fg en rect red 28 - 10 Gelukkige momenten #1

Gerelateerde artikelen

20 reacties

 1. Ik vond het fotodagboek altijd erg leuk, maar ik vind dit een heel mooie andere optie! Je kan én iets vertellen over wat je gedaan hebt én je favorieten laten zien 🙂 Leuk om te zien en te lezen. En ja, dat secret project wordt heel erg leuk…
  Mijn leukste moment van Januari was denk ik een ticket naar Engeland boeken, hoewel dat best wel voor gedoe zorgde :/ Maar uiteindelijk was het geboekt en ben ik helemaal blij 🙂 Ook heb ik de afgelopen maand veel kunnen schrijven, wat me ook altijd blij maakt!
  Mirjam recently posted…Ik lees #16 Leesmarathon 3: mijn ervaringMy Profile

 2. Wat een heerlijk lijstje, vind het altijd leuk dit soort lijstjes te lezen. Heerlijk ook zo’n leesflow. Wat betreft lezen ging het bij mij niet zo lekker, dus daar wil ik meer tijd voor maken aankomende maand, vooral gezien ik een vrij drukke maand tegemoet ga.
  Ilona Wielinga recently posted…Mijn blijmakers van januariMy Profile

 3. Heerlijk lijstje! De woonkamer zal er wel een beetje kaal uitzien nu, maar het wordt straks super mooi! En gelukkig maken tulpen ruimtes al snel heel vrolijk 😀

 4. Wat spannend, een geheim project. Ik ben natuurlijk alvast benieuwd! Ik was afgelopen maand wel blij dat ik mijn eigen werkplek weer ‘terug kreeg’. Onze zolder werd verbouwd, dus alle spullen en meubels van zolder stonden in mijn werkplek. Nu is alles weer terug naar zolder en kan ik weer lekker hier werken, aan mijn eigen bureau in plaats van aan de eettafel;-)
  bychristiana recently posted…Zó heb je langer plezier van je geurstokjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.