10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Herfst editie

Autumn3 001 - 10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Herfst editie

10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Herfst editie

Ook al doen de temperaturen deze week meer aan de zomer denken, toch is het al herfst. Het seizoen waar ik, naast de zomer, ook zo van houd! Dit zijn de 10 dingen waar ik heel erg naar uit kijk.?De veranderingen in de natuur. De verkleuring van de blaadjes.

?Fotograferen in de natuur.

?Andere gerechten koken, zoals stoofschotels (daar ben ik dol op!)

?Mijn kledingkast opruimen en updaten

?Shoppen. Vorig jaar heb ik veel kleding verkocht, dus het is tijd voor wat aanvulling.

?De zondag brunch ter gelegenheid van mijn 40e verjaardag.

? Een midweek naar Texel. Daar kijk ik enorm naar uit. Rust, ruimte en natuur!

?De gezelligheid van kaarsjes aan, dekentje erbij, Netflix of een goed boek/tijdschrift.

?Het interieur veranderen. De laatste tijd lees ik veel woonbladen, waar ik veel inspiratie uithaal.

?Het concert van Kim Wilde (mijn jeugdidool :)) in november. Begin dit jaar las ik dat Kim Wilde op tournee zou gaan en mijn woonplaats aan zou doen. Ik heb toen meteen tickets besteld. Ik ben zo benieuwd!

Waar kijk jij het meeste naar uit in de herfst?

pinit fg en rect red 28 - 10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Herfst editie

Gerelateerde artikelen

22 reacties

  1. Dank jewel! Ja, ik kijk er ontzettend naar uit om een paar dagen op Texel te verblijven. De rust, ruimte en de natuur zullen mij goed doen 🙂 En ik ben heel benieuwd naar het concert.

 1. Super dat je naar Kim Wilde gaat. Pure nostalgie. En waar ik het meest naar uitkijk in de herfst? Die gezelligheid die je hier ook beschrijft. Kaarsjes aan, dekentje erbij en op mijn gemak een boek lezen of tv kijken. Heerlijk vind ik dat!

 2. Ik hou echt van de herfst<3 Kijk eigenlijk overal kijk ik naar uit van deze dagen.. Heerlijk! Kaarsjes, de kleuren buiten, warme truien, sokken, dekentjes, thee weer!

 3. Wat leuk dat je naar Kim Wilde gaat! Ik ben benieuwd hoe je het concert zult vinden.
  Hmm.. herfstige stoofschotels maken vind ik ook een goed idee. Ik kijk ook uit naar mijn herstrecepten en naar Sinterklaas. Stiekem ben ik zelfs ook al wat kerstrecepten aan het testen, dus ik loop al lekker op de zaken vooruit. 🙂
  Josephine recently posted…Soms heb ik het ook wel eens mis…My Profile

 4. Wat leuk dat je een brunch organiseert voor je verjaardag 🙂 (nog gefeliciteerd trouwens! Beetje laat whoops). Ik kijk uit naar de stedentrip naar Lissabon eind oktober en het bakken van een echt goeie appeltaart staat nog op mijn lijstje.
  Eva recently posted…90s NOWMy Profile

 5. Wat een leuke dingen om naar uit te kijken! Op mijn herfst to-do-list staan o.a. ook andere gerechten maken (ovenschotels, stoofpotten) en fotograferen in de natuur. De herfst is zo mooi met al zijn kleuren.

  Leuk dat je naar Texel gaat, prachtig eiland, leuk ook om te fietsen daar. En alvast veel plezier bij Kim Wild!
  Giovanna Jansen recently posted…Schrijven is schrappenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.