10 Dingen die mijn leven mooi maken

La Vie Est Belle 1 - 10 Dingen die mijn leven mooi maken

10 Dingen die mijn leven mooi maken

Laatst kocht ik een nieuw parfum van een cadeaubon. Het was niet eenvoudig om uit zoveel geuren te kiezen.
Na een paar parfums getest te hebben, viel mijn oog op een prachtige fles. Een mooi ontwerp, zeer elegant. La vie est Belle. De naam klonk als muziek in mijn oren. De geur verraste me. Subtiel … zoals de Parijse vrouw.  Alleen die bries die ze verlaat als ze de kamer verlaat. Dit parfum was de inspiratie voor dit artikel waarin ik 10 dingen die mijn leven mooi maken zal delen.

Zonsondergang / Zonsopkomst. De prachtige kleuren die een zonsondergang en – opgang kunnen hebben, geven me een rustig gevoel waar ik intens van kan genieten.

Kleding. Kleding heeft een belangrijke plaats in mijn leven. Ik kan urenlang mixen en matchen met nieuwe outfits en een (nieuwe) stijl creëren.

Parijs. De inspiratie voor dit blog 🙂

Schrijven heeft een belangrijke plaats in mijn leven en ik mis het echt als ik tijdens drukke tijden niet aan mijn boek kan werken. Als ik schrijf, vergeet ik de wereld om me heen. Ik hou van het creëren van mooie verhalen en ik hoop zo dat ik mijn lezers kan inspireren.

Vrije tijd is erg belangrijk voor mij. Andere dingen doen, opladen. Schrijven, bloggen, fotograferen, wandelen.

life is full of beauty notice it 2 - 10 Dingen die mijn leven mooi maken

Gezondheid. Het is een cliché, maar je gezondheid is het meest waardevolle in je leven. Ik probeer zo goed mogelijk voor mijn lichaam te zorgen door meer te bewegen en gezonder te eten.

Natuur. In de natuur kan ik mij opladen na een drukke periode. Ik kan erg genieten van de stilte en de schoonheid van de bomen, bloemen, dieren en landschappen.

Dromen. Ik ben een echte dagdromer. Ik kan er uren over dromen om in Parijs te wonen, mooie reizen te maken, mijn tweede boek te zien verschijnen bij een bekende uitgever … een kast vol mooie kleren, tassen en schoenen …. En een kast vol van prachtige boeken ….

Liefde ❤

Wandelen. Ik probeer elke dag veel te wandelen. Sowieso van en naar treinstation en ook in de pauzes probeer ik zoveel mogelijk buiten door te brengen.

Het parfum La Vie est Belle

3605532612836 01 o  13 - 10 Dingen die mijn leven mooi maken

 

Dit is een geur met de meest zeldzame en pure, natuurlijke ingrediënten  samengesteld uit een rijk en sensueel hart van de edelste natuurlijke ingrediënten zoals het Absolu van Tuberoos, Concrète van Iris pallida en Essence van Ylang-Ylang.

Wat maakt jouw leven mooi?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - 10 Dingen die mijn leven mooi maken

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Mooi om hierbij stil te staan! Met de eerste ben ik het al helemaal eens, ik kan daar ook zo van genieten. Sowieso de ‘kleine’ dingen, zoals lekker op de bank zitten (of liggen) met een goed boek, mijn favoriete thee drinken, uitgeslapen wakker worden… dat soort dingen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.